Påsk

Gullig släkt & familj

Klubbtävling

Catchen har varit med på sin första tävling! Han gick hela 30 och 40cm ;) Han var så himla duktig, han har ju bara löshoppat och jag har hunnit hoppa honom 2 gånger på små kryss.
 
Sprang med honom när Rebecka satt på första klassen, han var lite små rädd och skvättig men det gick jättebra. Han var lite på något hinder i början att han stannade till lite före sedan gick han över. Jag red honom själv på 40cm, det var samma sak då att han var lite rädd och skvättig så han stannade till innan 2 hinder och sedan trampade han över. Ibland tog han ett riktigt skutt också, travade hela banan. Vi tränar galoppfattningar så han ska bli starkare. För det ska kunna gå att galoppera lagomt tempo när man hoppar så det inte bara blir springigt. Men det blir bara bättre och bättre så snart så. Med tanke att han knappt hoppat så skötte han sig utmärkt! 
 
Rebecka red Fabian på 70, de gick såå jäkla bra! Höll på att typ skita på mig, broooomsa sa jag hela tiden haha. Har tyvärr inga nya bilder, ska försöka klicka några snart!
 
Bild på söta ubbis
 

Okej

Jag har bestämt såhär att jag faktiskt tänkte ta och blogga lite då och då när jag känner för det. Sedan när jag känner att det kommer funka och det finns bra och roliga saker att skriva om så kommer jag börja blogga mer seriöst, för det går ju inte att jag bloggar - slutar - bloggar osv. Jag ska försöka så gott det går att uppdatera! 
 

Går inte

Det går inte, jag har inget att skriva om. Jag vet inte vad jag ska skriva och varje gång jag frågar er om förslag är det ingen som lämnar, så har ingen aning om vad ni vill läsa om. Så bloggen får stå ett tag tills det börja hända lite saker igen och om ni kommer med något förslag. Vi hörs! :)
 
Saknar finis hästen. 

Pyser

Sticker till stallet nu rebecka ska rida fabbe idag. Bloggar då ja kommer hem och gör ett riktigt inlägg!
ä

Snyggt

 
Snygg stilren träningsoutfit, älskar tröjan och färgen. 
Royalblue HV polo t-shirt - hööks
Bruna ridbyxor - hööks
Brunt skärp - hööks

Mycket

Det är så mycket jag vill nu så jag får snart nå bryt!
 
- köpa storhäst
- köpa en hund
- shoppa hur mycket somhelst
- sluta skolan
- inte sluta skolan
- ta ett år ledigt och jobba på något tävlingsstall
- ta körkort
 
Det är mycket man vill här i livet, men allt detdär ska jag nog se till att göra tillslut! 

Uteritt

Red ut både Catchen och Fabbis idag, Catchen skritt och Fabian somvanligt. Fint väder men lite småkyligt endå.
 

Sorry

Ledsen för det sämsta uppdateringen, tack till er som endå stannade kvar och kollade in varje dag endå. Jag har lagt bloggen lite åt sidan, har inte alls haft lust att blogga. Men nu börjar det komma tillbaka igen. Det har faktiskt inte hänt något speciellt sedan sist. Fabian mår bra, ska ta ut kiropraktorn som kan knäcka till honom bak vid rumpan bara. Catchen går bra, Helena har även vågat sig upp och rida hehe. Just nu har han lite vila, men vi skrittar honom endå så inte sadeltvånget kommer tillbaka om man bara låter honom stå helt. Efter vilan ska vi börja prova på lite  hoppning, får vi se vad han tycker det ska nog gå bra. Om inte så blir han väll en snygg dressyrponny istället ;)